Tehuacan-Cuicatlan Biosphere Reserve: Mexico

The PJ from Mads Nørgaard

094 100 101 113

Reklamelinks: Baum und Pferdgarten coat, Mads Nørgaard PJ top, Mads Nørgaard PJ pants & Nike Air Zoom Spiridon sneakers.

I efteråret var jeg i Paris med Nike og jeg havde et par SS17 looks med i tasken fra Mads Nørgaard. Nu er det stribede PJ sæt endelig online, så jeg tænkte at dette outfit fra de Parisiske gader, kunne tåle en rerun. Det er næsten lige så høj sol i KBH pt, som på billederne, så jeg vil skynde mig uden for – er i frygteligt D-vitamin mangel allerede.
God weekend!

Photos: Juliane Falk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tehuacan-Cuicatlan Biosphere Reserve: Mexico