Beauty sleep

Monday kicks #20

rzstyle-1484413-3

Reklamelinks: New Balance 530 sneakers from Rezet Sneaker Store & pants from Kokoon.

Det er fuldstændig tilfældigt at denne uges #mondaykicks igen er fra New Balance, men de kommer med så meget godt for tiden, så de får lov… Denne model hedder New Balance W530SA og er i modsætning til sidste uges 991, ikke en del af Made in England eller USA kollektionen, hvor jeg ellers normalt finder mine favoritter. Denne model er mere tilgængelig og prismæssigt, ligger den helt klart bedre, på 900kr, end de lidt hidsigere priser jeg er vant til fra New Balances side. 530 er en teknisk løbesko som blev introduceret i de tidlige 90’ere og personligt har jeg aldrig givet den særligt meget opmærksomhed. Den er dog ret fin – shapen er tæt og boxy, men sålen er ikke for tung. Denne colorway er én ud af tre, men den lyserøde er selvfølgelig min favorit. Se den beige og den blå. Det er en rigtig piget og let forårssneaker som jeg tror bliver en af sæsonens mest populære modeller. Hvad synes i om New Balance 530?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty sleep