Monday kicks #20

160117: Berlin

cashmeresweater

Reklamelinks: Mads Nørgaard coat, Uniqlo cashmere sweater, Mads Nørgaard pants (similar here), Adidas Ultraboost sneakers & Truss clutch.

Som i måske har set på instagram, har jeg brugt de sidste par dage i Berlin sammen med adidas Originals i anledningen af den nye EQT kollektion. Jeg var afsted med min kollega Philip, som er fotograf hos Rezet og så min kontornabo og trænings queen Emilie Lilja. Første aften så jeg sådan her ud – det var altså -4 grader i Berlin, så en nyindkøbt cashmere sweater fra Uniqlo blev min redning. Jeg poster en lille dagbog fra turen og lidt flere dagens. Det er forresten skønt at være til events og fest hvor det er fuldstændigt legitimt at have sneakers på… #win

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #20