Yoga time with Sence of Karma

170117: Berlin

eqt-outfit eqt-outfit-2

Reklamelinks: adidas Originals EQT sweater, Mads Nørgaard pants & adidas Originals EQT sneakers (available at Rezet Sneaker Store on January 26th).

I får lige et outfit mere fra Berlin. Det meste af vores tid gik i adidas EQT loft – en kæmpe bygning i ægte Berliner rustik stil, indrettet som sneakerarkiv, showroom og fest location. Stedet havde de mest fantastiske vinduer (jeg er besat af vinduer for tiden) og sildebensparket. Ikke et dårligt sted at tage billeder. Som sagt var det pisse koldt i Berlin, så jeg var glad for min EQT sweater, fra den kollektion vi var til lanceringen af og ekstra uldsokker i mine sneakers… Er det bare mig der synes det er hæsligt at finde outfits til de her kolde dage?

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Hvad sagde temperaturen i Berlin, da du var der?

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga time with Sence of Karma