170117: Berlin

190117: Copenhagen

fil_0001 fil_000

Reklamelinks: Proenza Schouler t-shirt (similar here), Weekday ‘tuesday’ jeans, Trine Tuxen necklace & Nike Air MAx 97 sneakers.

Som jeg teasede for her i min berlindagbog, så shoppede jeg lidt i Berlin. Vi var forbi KaDeWe som lige har åbnet en afdeling med alle flotte brands i verden som Acne Studios, Céline, Balenciaga, Gucci og Proenza Schouler. Jeg spottede straks en af Proenzas langærmede t-shirts som jeg er fuldstændig besat af (prisen, ikke så meget). Den var sat ned med 50% og jeg fik yderligere 10% rabat fordi den meget venlige og overtalende ekspedient fik mig meldt ind i KaDeWes kundeklub.. Haha. Men ikke desto mindre kom den med hjem til samlingen og jeg havde den på i torsdags, da jeg var tilbage på kontoret. Er allerede meget glad for den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170117: Berlin