190117: Copenhagen

EQT 2017 – Berlin diary

Som i kunne følge med i på instagram så var jeg i Berlin til lanceringen af adidas Originals EQT 2017 som vi kommer til at forhandle i Rezet Sneaker Store fra næste uge. Jeg var afsted med min kollega Philip og søde Emilie Lilja – verdens bedste hold! Vi havde 1,5 dag i Berlin, hvor jeg har været en million gange, så jeg sørgede for at besøge et par af mine yndlings steder. Her er en lille dagbog fra vores tur.

yumcha 2-2

Mandag formiddag fløj vi afsted og dermed havde vi hele eftermiddagen til at gå rundt i Berlin. Vi startede med at spise frokost på Yumcha Heroes, hvor vi fik den lækreste dim sum. Masser af dumplings, suppe, små wraps og bao. Berlin er generelt god på asiatisk mad og Yumcha Heroes er nu på listen over mine favorit spisesteder i byen.

fathercarpenter

Reklamelinks: Mads Nørgaard frakke, Lærke Andersen hoodie fra Rezet Sneaker Store, Acne Studios Jeans, Adidas EQT sneakers & Truss NYC bag.

fathercarpenter2

Philip og jeg skulle lave en Berliner guide til Rezet Store, så vi besøgte 5 af vores favorit steder, og siden Emilie Lilja aldrig havde været i Berlin før, tog hun med os. Vi var blandt andet forbi Father Carpenter Coffee Brewers, en mega hyggelig kaffebar i en baggård i Mitte. Her smager Lilja sin aller første cortado. Det var en tur, fyldt med ‘første gange’…

tetris tetris2

Vi brugte en hel del tid i adidas Showroom/event space og når der var pause fik vi et spil tetris, som var sat op – ægte 90’er stemning, lige som da EQT kollektionen kom ud for første gang.

eqtshop

5 arkiv

adidas havde indrettet et helt butikslokale som et kæmpe EQT arkiv med alle udgivelser og collabs gennem tiden. EQT er en meget populær kollektion i tyskland og der er derfor kæmpe hype omkring modellerne. I Danmark er modellerne mest kendt blandt sneakernørder, men det skal nok udbrede sig mere i løbet af året tror jeg. EQT modellerne er også meget anvendte i forbindelse med designer collabs, senest Pusha T som faktisk kommer med endnu en EQT her om en uge.

liljeogfrede

Selvom jeg deler kontor med trænings dronningen og nærmest ser hende hver dag, så var det ekstra hyggeligt at hænge med hende i Berlin. Som i kan se, lavede vi nærmest ikke andet end at grine og drikke kaffe.

moodboard loft

adidas har taget et modigt skridt og udskiftet den grønne ‘EQT’ farve med en rød, som de kalder Turbo Red. En del af showroomet viste, udover de nye modeller og farver – en masse skitser fra arbejdsprocessen med den nye farve.

tour

Tirsdag eftermiddag var vi rundt i Berlin for at se nogle gode fotospots. Et af dem var Berlin Philharminoc koncertsalen, som er en kæmpestor gul bygning ved Tiergarten, tegnet af arkitekten Hans Scharoun.

19

koncertoutfitcollage

Reklamelinks: Lærke Andersen denim jacket from Rezet Sneaker Store, &Other Stories top, Mads Nørgaard pants, Adidas NMD sneakers, Truss NYC clutch & Hvisk necklace.

Tirsdag aften spiste vi på I Due Forni, en italiensk restaurant i Kreutzberg (de har også en rigtig nice restaurant i Friedrichshain) inden vi tog til adidas fest i Neuköln hvor vi var blevet lovet en surprise. Det viste sig at Pusha T var fløjet ind til koncerten. Vi havde lidt regnet det ud, da han tidligere på dagen, slentrede igennem adidas showroomet, men en sværm af mennesker om sig… Koncerten var rigtig god og en perfekt måde af afslutte vores berliner tur på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

190117: Copenhagen