EQT 2017 - Berlin diary

Monday Kicks #21

16113113_1205357356179685_516586942883736605_o e92a6644 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
104

Det er mandag og det er ved at være sent og jeg har selvfølgelig ikke fået lavet mit #mondaykicks indlæg i går, da jeg havde alt for mange tømmermænd… #thestruggle og mega #bloggerlife… Anyways, mine andendags tømmermænd byder mig en my mere energi, så jeg er stadig vågen (#win).

Dagens kicks er en af mine nyere favoritter, Nike Air Zoom Spiridon som fik et come back i sommer 2016 hvor NikeLab udgav den OG farve igen. Jeg fik med rystende hænder og kaffe-nerver (i skulle se mig når Supreme dropper hver torsdag – rent nervevrag), bestilt den hjem fra Nike.com en varm sommer formiddag og de er blevet en klar favorit siden (se bare her, her, her, her og her). Spiridon kom for første gang i butikkerne i 1997, som en løbesko og har faktisk ikke haft en release siden. Dvs. 19 års dødvande på Spiridon, som kun har gjort hypen større. Jeg har endda forsøgt mig på Ebay inden releasen, men uden held. Med gen-introduktionen af Spiridon er hypen stadig i live og lige inden jul er der så kommet en general release på den OG farve og den sølv med blå sygninger, dog mener nogle at luftpuderne i sålen ikke er de samme som den første release i 2016, men jeg er lidt i tvivl om hvorvidt det er rigtigt. Jeg har den OG fra 2016 og den guldfarvede, som der åbenbart skulle være forskel på. Hvis du mærker på sålen så føles den guld, mindre bouncy, men når jeg går med dem, føles de helt ens. Udover at Spiridon på mange måder er en mere nørdet sko (fordi der ikke har været så mange releases), men releasen i 2016 pegede også i en anden retning i forhold til sneaker silhuetter, ved at være en smallere og mere sporty silhuet, ligesom introduktionen af Air Max 97 har gjort. Det står i stor kontrast til fx. adidas Originals fokus på Stan Smith, Gazelle, Superstar, de chunky creepers fra Puma og blandt andet også GSM modellen fra Onitsuka Tiger. Hvilken retning foretrækker i? Retro court klassikere eller retro running klassikere?

Reklamelink: Shop Nike Air Zoom Spiridon hos Rezet Sneaker Store her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EQT 2017 - Berlin diary