Monday Kicks #21

What i wanna wear

wishes2017

Reklamelinks: Céline sunglasses, Proenza Schouler t-shirt, Mads Nørgaard GRL PWR jacket, H&M jeans, Louis Vuitton Murakami Cherry Speedy bag & Gardenia Copenhagen x Fredesblog shoes.

I morgen gad jeg godt 1. at det var forår og 2. at jeg kunne have ovenstående sæt på. Jeg er så træt af at have en kæmpe dynejakke på. Louis Vuitton tasken er øverst på min ønskeliste (hej mor!) til min fødselsdag. Skoene er fra mit samarbejde med Gardenia som i kan læse om her, og jeg glæder mig bare til jeg kan bruge dem endnu mere. De bestod fest-testen i weekenden hvor jeg dansede i dem i 7 timer. Så de er godkendt her fra. De gule solbriller fra Céline er ret fantastiske og jeg har været så glad for de sorte Baby Audrey at jeg tænker disse måske skal være de næste? Drømmer i også om forår?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #21