What i wanna wear

260117: Copenhagen

p1080205 p1080227

Reklamelinks: Storm & Marie coat, Norse Womens wool pants, Uniqlo Cashmere sweater, Tuza Jewelry hoops & New Balance Sneakers from Rezet Sneaker Store.

Mine dage pt. går med rigtig meget kontorarbejde, møder og et forsøg på at holde varmen. Jeg Har seriøst så svært ved at have outfit overskud fordi jeg hele tiden fryser – kender i det? Næste uge er Copenhagen Fashion Week og ugen efter tager jeg til Oslo Runway, så jeg forsøger at få styr på mine skemaer. Det er altid spændende at se de nye kollektioner og opleve designernes univers der bliver opbygget til de forskellige shows. Jeg glæder mig!

2 kommentarer

  • Sophie

    Hvor er dine fine lyserøde hue fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Kirstine

    Sikke en fin hue og jakke! Hvordan er den i størrelsen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What i wanna wear