260117: Copenhagen

Weekend love

Denne her weekend (ok den er ikke helt slut), har været ret specielt fordi det er hele 10 år siden jeg mødte min kæreste. Vi havde derfor planlagt verdens bedste dag i går, med besøg på vores yndlings museum og kagebord – ja vi er 80 år gamle…

img_5048 img_5047

Reklamelinks: Asos top, Norse Projects pants, Nike Air Zoom Spiridon Sneakers & Truss NYC bag.

Mit museums venlige outfit – en skrig pink bluse, så jeg ikke bliver væk. Er forresten besat af min mini Truss bag. Den er så nice og lille, men stadig stor nok til min gigantiske iPhone, solbriller og en pung.

img_5046

img_5153  img_5155

Couples sneakers <3 Nike Air Zoom Spiridon (Reklamelink)

img_5154

Glyptoteket er et af Københavns smukkeste museer og jeg glemmer det på en måde altid, hvilket er glædeligt når jeg så besøger det igen. Palmehaven, de flotte farvede museumsrum og Degas udstillingen under ovenlys vinduerne på øverste etage. Det er virkeligt et fint museum.

img_5152

Efterfølgende tog vi på Fru Nimb for at spise kage. Det lyder måske rimelig lørdags standard, men Fru Nimbs kagebord er alt andet. Jeg har ville derind i lang tid da det ser så overdrevet lækkert ud, hvis du altså kan lide kage… Og det skuffede ikke. For det første så går du 100 meter igennem Tivoli, som pt. er lukket, hvilket gjorde det endnu mere hyggeligt, og så kommer du ind i noget der ligner din rige tantes sommerhus i sverige, hvor der møder dig en stille og rolig buffet af alle kager du kan tænke på. Både i mini og almindelig størrelse. Vi fik tarte au citron, clafoutis, canelles som er min favorit, en bagt creme brulée (eller som damen ved buffeten sagde “stivnet creme”…), æblekage med flødeskum, scones, marzerin tærte, chokolagekage, macarons, chokolade mousse, fragilite og kokosmarengs.. og så en hel del som jeg slet ikke nåede at smage. Dertil kommer selvfølgelig cava og kaffe #såklart.

Et godt tip: ik’ ha’ nogen planer efter, du har brug for at ligge ned.

Vi sluttede dagen med vin på Beau Marche og middag på Pastis <3

5 kommentarer

 • Sarah

  Ej det lyder altså mega hyggeligt!
  Jeg er selv igang med at finde på noget til min kærestes og min årsdag, og har virkelig overvejet en tur på https://comwell.com/spa-and-wellness – men gad vide om de har ligeså lækker kage. Det kagebord må altså prøves en dag også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Virkelig et skud at skrive på så gammelt et indlæg, men jeg må lige høre dig hvilken str. du har trøjen i? Jeg har lige fundet den på bud på asos, men er i tvivl om str. Håber du ser mit spørgsmål 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • young love <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260117: Copenhagen