Weekend love

270117: Copenhagen

envii envii3 img_9188 envii1

Reklamelinks: Mads Nørgaard coat, Envii sweatshirt, H&M jeans, Soulland beanie, adidas NMD sneakers (shop NMD sneakers here)  &  scarf from Yofi Studios.

I fredags mødtes jeg med sejeste Hanna som liiige er flyttet til København (det er vist nok et par måneder siden), fra Stockholm. Vi drak en kop kaffe på Atelier September og efterfølgende gjorde vi, hvad bloggere gør – tog outfitbilleder i et fredagsskumrings København. Det er så rart at mødes med ligesindede bloggere der kender vigtigheden af et outfitbillede <3 Haha.  Jeg var fredags fin med mit silketørklæde fra Yofi Studios som jeg fik lige inden jeg tog til Mexico, hvor det tjente som perfekt hårbånd. Nu holder det min spinkle hals varm 😉 Min mandag har været mega ikke-mandags-agtig, så jeg springer monday kicks over (se de tidligere her) og hopper direkte til et par afsnit af Modern Family og en fastelavnsbolle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend love