270117: Copenhagen

Club 99.7

bee605e3-8ac5-4568-83b1-5d1458e95e36 930f7196-e4c6-4bd7-8b2a-fe85762c8d32Nina Holmgren er, udover at være ulasteligt klædt (serr, tjek hendes insta), en rigtig dygtig journalist, som jeg har haft fornøjelsen af at kende i et par år, da vi deler nogle søde veninder og derfor (lækkert nok) ofte mødes til festlige arrangementer hvor der er masser af vin og mad. I kender måske også de populære merch halskæder fra When Saints Go Machine? Den stod Nina bag. Nina har i flere år berettet om hendes bedstefar Willy som var lidt af et stil- (og livs) ikon, som Nina holdt meget af. Hun har derfor skabt en portræt af stilfulde og fantastiske Willy der har en holdning til solbriller, stil og damer. Kortfilmen Club 99.7 er netop udkommet i dag og kan ses her. I forbindelse med filmen har Nina skabt en kollektion af merchandise hvor overskuddet af salget går til et større filmprojekt om Willy. Kollektionen består af 3 t-shirts og et smukt silketørklæde med Club 99.7 logo i bedste 80’er Versace stil. I kan finde kollektionen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270117: Copenhagen