Club 99.7

290117: Copenhagen

97airmax kappa

Reklamelinks: Kappa tracktop, H&M jeans, Missoni socks & Nike Air MAx 97 sneakers

I søndags mødtes jeg med et par venner på Vesterbro. Først drak vi kaffe på Enghave Kaffe og derefter spiste vi frokost på Dyrehaven. Selvfølgelig hønsesalat. Jeg er i gang med at sælge min lejlighed her på Vesterbro og tanken om at flytte væk har indtil nu været ret forfriskende. Men lige i søndags, da min kæreste og jeg gik ned af Sønder Boulevard med ca. 2 minutter hjem, så blev jeg lidt trist over at vi nok snart ikke bor lige her mere. Men hvem ved, måske ender vi et andet sted på Vesterbro? (Fingers crossed). Mit outfit var min søndags uniform – Kappa tracktop og flashy sneakers.

1 kommentar

  • Jaa, de sko er nogle af mine favoritter – hvilket muligvis forklare, hvor de slet ikke er lisså pæne som dine længere (;

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Club 99.7