290117: Copenhagen

010217: Copenhagen

adidas-samba-01_lille adidas-samba-03_lille

Reklamelinks: The North Face jacket, Resume pants, Truss bucket bag & Adidas Originals Samba sneakers.

I onsdags startede modeugen for mit vedkommende og jeg nåede forbi CIFF messen for at besøge nogle af de brands vi forhandler hos Rezet Store, samt se Baum und Pferdgartens og Han Kjøbenhavns shows. Jeg besluttede mig for at jeg ikke ville bruge endnu en modeuge på at fryse, så jeg fik fingrerne i en The North Face dunjakke som er lidt mere smart i det, nemlig Nuptse modellen som har en ægte god 90’er vibe. Jeg frøs ikke. Hah! Jeg kastede mig også ud i to nye og spændende ting – de flagrende party pants fra Resume Cph som jeg fik masser af komplimenter for hele dagen. De er noget mere festlige end de jeans eller herrebukser jeg normalt går i, men jeg kan virkelig godt lide dem. Glæder mig til at bruge dem med stiletter (selvfølgelig de her) og bare ankler, så flæserne kan komme til sin ret. Den anden ting, er de gode gamle klassikere fra Adidas, nemlig Samba. De gør et modigt come back og jeg er vild med det. Jeg skriver lidt mere om den i Monday Kicks, for der er meget at tale om med denne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

290117: Copenhagen