010217: Copenhagen

Diary: Copenhagen Fashion Week AW17

Min modeuge i denne sæson, så lidt anderledes ud end den plejer. Det meste af dagene gik med arbejde for Rezet Store hvor jeg blandt andet er indkøber. Det betyder at jeg besøger de brands vi forhandler i butikken, ude på messerne, samt samler inspiration og laver lidt research på hvad der sker, sammen med butiksbestyrerne fra vores 3 butikker. Tidligere har jeg primært deltaget i modeugen som blogger, for at dække shows og events. Men det er meget rart at ændre perspektiv i ny og næ. Jeg nåede dog også et par shows og et enkel event, så jeg fik luftet bloggertitlen alligevel. Følg med i min modeuge dagbog her.

samba

Onsdag startede jeg på mit kontor for at tjekke nye varer og lave alt det andet kontor arbejde jeg normalt laver – svare mails, lave ordrer osv. De nye Samba, fra Adidas var landet på mit bord og i vores webshop, så de røg selvfølgelig på med det samme (se mit outfit her).

munthefil_000

Første show var Baum und Pferdgarten ude i The Labs fantastiske lokaler. Der er så meget vinduesparti-misundelse lige der… Kollektionen var ikke den stærkeste fra brandet, og mine favoritter var klart nogle af de første looks og så de bordeaux farvede lak sæt med pink fake fur. Jeg glæder mig til at se kollektionen på bøjler for at få en bedre fornemmelse af de enkelte styles. Jeg havde fantastisk selskab af to favoritter – Sidsel og Chris <3

hankjobenhavnaw17

Next up var CIFF messen hvor jeg sammen med mine kollegaer besøgte The North Face, Han Kjøbenhavn, Filling Pieces og H2O. Senere så vi Han Kjøbenhavns dramatiske show, inden vi endte med tacos på Barburrito og håndbajer på Byens Kro.

muntheaw17 girlgang

Torsdag var jeg på Revolver messen i Øksnehallen og hele dagen gik med møder. Om eftermiddagen cyklede jeg i stiv kuling mod Copenhagen Skate Park hvor Munthe holdt show. Det startede med en masse nutsi pre-teen skatere der skatede rundt i den rå bygning. Der var masser af fine styles i kollektionen og jeg var især vild med de helt røde looks og den hvide plys hættetrøje. Måske fordi jeg frøs lidt… Haha. Jeg havde også et godt sko-selvskab kørende med Emily og Trine.

elainehersbyaw17

Efter Munthe showet cyklede jeg (stadig i stiv kuling) sammen med min søde kontor nabo og blogkollega Emily, mod Hof Teatret hvor Elaine Hersby holdt show. Det var en en lille intim visning i de fine teater hvor der både var seatet i salen og på balkonen. Kollektionen spandt over temaet walk of shame og alle modellerne havde udtværet læbestift og lidt uglet hår. Jeg synes Elaine har så meget talent og hun ramte fuldstændig plet med den perlebesatte hættetrøje og matchende taske, en stor sort uldfrakke og den puffede bouclé dunjakke. Der mangler stadig lidt mere finish på de andre dele af kollektionen, men som udgangspunkt glæder jeg mig bare til at se mere. Sarah Skarum har skrevet en anmeldelse af showet som rammer pointen meget godt. Læs den her. Efter showet gik jeg ud i den friske kolde luft på Christiansborg Ridebane, smukt flankeret af Amalie, Frederikke og Freja, direkte ind i et hærdet plastik skilt der stod med siden til, således at jeg ikke så det. Det resulterede i at min ene side af ansigt blev totalt følelsesløst og derefter begyndte jeg at bløde ud af et (heldigvis) mindre sår ved siden af næsen. P.E.R.F.E.K.T.

norgaardevent dominos

Med blødende ansigt og pænt LOL over mig selv, tog jeg mod Mads Nørgaard butikken på Tulinsgade, som fejrede et samarbejde med kunstneren Daniel Van der Noon, hvor der var masser af kolde øl og Karl William der optrådte og Lucia bag pulten, med rigtig pæn blå øjenskygge. Efter 1 1/2 øl værkede mit ansigt dog så meget at jeg kastede modehåndklædet i ringen og tog hjem. Kl. 18.17 lå jeg på mit (pæne) tæppe (fra Ellos) og bestilte Dominos med henblik på at bruge resten af aftenen på at se Modern Family og spise pizza. Happy Fashion Week! Jeg prøver igen til august!

1 kommentar

  • Åh sikke et skønt indlæg! Elsker afslutningen på det hele. Modeuge med manér 😉 Håber dit ansigt har det bedre, jeg har det stadig dårligt over, at jeg ikke nåede at advare, men jeg så dælme heller ikke det skilt <3 Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

010217: Copenhagen