Diary: Copenhagen Fashion Week AW17

040217: Copenhagen

laerkeandersen2 laerkeandersen stan-smith-boldlaerkeandersen3

Reklamelinks: Lærke Andersen hoodie (available at Rezet Store Jorcks Passage & Aarhus), H&M jeans, Mads Nørgaard coat & Adidas Originals Stan Smith Bold sneakers.

Mit outfit fra i lørdags hvor jeg stod mega tidligt op for at tage løbebilleder med mit Adidas Runners crew i Nordhavn, sammen med Kenneth. Der var en massiv tåge, som gav en ekstra dyster stemning som jeg tror arbejdede i billedernes favør. Glæder mig til at se resultatet. Efterfølgende brugte jeg resten af dagen sammen med Sidsel og Winston, med at arbejde på nogle nye tiltag, drikke kaffe og spise fritter. Ret perfekt lørdag. Håber i har haft en fremragende weekend!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diary: Copenhagen Fashion Week AW17