070217: Oslo

Home upgrade – Win 2000 DKK for ellos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Ellos og indeholder reklamelinks

Det er sjældent jeg skriver om bolig og indretning her på bloggen. Det er dels pga. at jeg bor relativt småt og jeg af den grund prøver at holde mit hjem privat. På trods af de få kvadratmeter jeg har til rådighed til indretning (resten er dækket af sko…) har jeg givet min stue en simpel men genial opgradering. Jeg har fået et tæppe – noget jeg har overvejet i lang tid, men aldrig rigtig har taget mig sammen til at anskaffe mig da det ofte er dyrt og svært at finde et flot et, i den rigtige størrelse. Da jeg fik muligheden for at shoppe boligting på ellos.dk, var der dog ikke nogen tvivl om at jeg ville have et tæppe til min stue (og til Winston – for lad os bare blive enige om at det hele i bund og grund handler om ham…). Jeg fandt det her tæppe fra Ellos’ eget brand som jeg synes er ret skønt og så passer det mærkværdigt godt til mit gule stuegulv. Da jeg pakkede det ud (fik min kæreste til at hente det på posthuset, selvfølgelig – mine spaghettiarme kan da ikke bære så meget #girlpower) var det ren lykke hos min lille puddelhund der serr brugte 40 minutter på at gnubbe sig fra den ene ende til den anden. Så det var en 100% tæppesucces. I skrivende stund sidder jeg på tæppet, fremfor sofaen, og skriver det her indlæg. Jeg hører også Abba og spiser lakridser, but who’s counting.

elloscollagehome

Bedlinen//towel//pillow case//vase//lamp.

I samarbejde med Ellos.dk har jeg fået lov at udlodde et gavekort på 2000 DKK til en af jer. Fedt ik? For at deltage skal i blot skrive en kommentar til det her indlæg, med et link her fra, til det i ville bruge jeres 2000 DKK på.

Jeg har allerede den fine runde vase og det her sengesæt på ønskelisten. Glæder mig til at se hvad i drømmer om!

Jeg finder og offentliggør vinderen af gavekortet, d. 17. Februar.

182 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

070217: Oslo