Malaika Raiss Star Wars Necklace on sale

Oslo Runway: Photo diary

Jeg er lige kommet hjem fra den sjoveste tur til Oslo Runway, Norges modeuge som jeg deltog i for første gang. Jeg tog afsted i tirsdags (meget tidligt) og nåede ikke engang at skrive om det her på bloggen inden jeg tog afsted. Oslo var alt det jeg havde håbet på – en virkelig hyggelig og pæn by med god shopping, klar frost og SKAM! Her er en lille dagbog fra min tur.

oslo

Tirsdag morgen fløj vi mega tidligt fra Kastrup så den stod på en stor kaffe i lufthavnen og burgerøjne. Vi landede dog til et frost klart Oslo, klar til at starte Oslo Runway.

annekareineelisabethstray

Det første show vi så, var Anne Karine Thorbjørnsen, som havde vundet Bik Boks talentpris. Hun viste et helt vildt fint og anderledes show på Munch museet (mega flot) og det var meget fedt at det hele startede med et show der var alt andet end skandinavisk og minimalistisk. // Det næste show var Elisabeth Stray Pedersen. Hun præsenterede en kollektion med mere fokus på materialer, tunge uldkvaliteter og en meget mere grunge vibe, med lange nederdele og store støvler. De forskellige looks var stylet med små briller, hvilket så ret fint ud.

frkostoslo

Efterfølgende gik jeg lidt rundt i byen med Kristian som arbejder på Alt.dk og Marie Jedig, for at tjekke nogle butikker ud. Vi besøgte blandt andet YME, som er en af Oslos sejeste butikker og spiste frokost på Teatercafeen, inden næste show.

veronika

Tirsdagens næste show var Veronica B. Vallenes som jeg kender fra København hvor hun har vist til modeugerne flere gange. Veronicas univers er fyldt med de fineste farver, uld og silke og denne kollektion tog brandet lidt i en anden retning. Der var stadig masser af hendes velkendte frakker og silkestyles, men det havde mere kant og var stylet så fint med inspiration fra chikke parisiske piger.

idabroen

Imellem shows, havde Oslo Runway og stormagasinet Sten og Strøm, sørget for den vildeste style lounge hvor vi kunne skifte tøj, få fikset hår, blogge og slappe af. Vi chillede, fik krøllet hår, drukket kaffe og ikke mindst fik vi varmen inden næste show. Jeg mødte også Norske sneaker girl #1 Ida Broen og hendes veninde Thea.

holzweileryme

Tirsdagens sidste show var Norske Holzweiler, et af de shows jeg havde glædet mig aller mest til. Det blev holdt i Oslos Museum of Comtemporary Art og det var virkelig et af højdepunkterne på turen. Showet var stylet af (altid smarte) Veronika Heilbrünner og kollektionen var rå og sej. Der var virkelig mange ting der strøg direkte på ønskelisten, fx den sejeste sweater (se billedet ovenfor) og en virkelig fin uldtaske. Nå ja og så mødte jeg Henrik Holm og Marlon Langeland fra Skam…

Efter Holzweiler spiste vi middag i YME, som havde ryddet hele deres ene etage for at holde ‘privat’ fest. Vi spiste middag midt i butikken og endte med at feste og danse til langt ud på natten. Jeg havde forresten virkelig godt selskab af søde Marie Murstad til middagen. Tjek hende lige ud på insta #smart

grandhotel

Jeg boede på Grand Hotel Oslo og havde hørt om deres fabelagtige spa og ikke mindst morgenmad, som skulle have både pandekager, vafler og alt hvad man ellers kunne drømme om. Desværre for mig, havde jeg så mange tømmermænd at det eneste jeg kunne få ned var 2 stykker agurk og et par hindbær… #fedt Next up var en tur i spaen, hvor jeg bare fik det endnu mere dårligt af at være i sauna. Så det endte med at jeg failede fuldstændigt på de to mest luksus ting… #godtgået

clean

Onsdag startede jeg med at se Cathrine Hammel som præsenterede en meget enkel kollektion af uldsæt og kjoler. Showet var meget enkelt og kollektionen meget basic, men der var nogle virkelig fin styles i blandt.// Tom Wood viste en kollektion, ikke smykker, men rent faktisk tøj. Det var uldfrakker, strik og denim i oversized silhuetter og en dyster stemning.// Sidste show var C.L.E.A.N by Christina Ledang, som havde skabt en cotton candy pige-univers med strikkede sæt, hoodies, fluffy frakker og dunjakker i pink, lyseblå og guld. Jeg landede torsdag aften til det vildeste snevejr her i KBH. Meget underligt at komme fra kolde Oslo, til endnu koldere KBH. Men det er godt at være tilbage!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malaika Raiss Star Wars Necklace on sale