Oslo Runway: Photo diary

Monday kicks #23 Stan Smith Bold

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Adidas Originals Stan Smith Bold

Adidas Originals har holdt lidt igen (overordnet set) med deres Stan Smith som for få år siden blev blæst ud gennem butikker verden over. Og det var ret tydeligt at se på fx street style billederne, at den blev taget godt imod. Jeg indrømmer gerne at jeg stadig er fan, på trods af den massive eksponering. Men sådan en klassiker kan godt tåle en opdatering, og når nu vi så en hel række af Stan Smith fortolkninger lige da de kom ud (her er et udvalg), så er det forfriskende med en mere subtil version, der alligvel skiller sig ud, men den høje sål. Stan Smith Bold har en letvægts plateau skum sål og ellers er den holdt helt clean og klassisk som vi kender den, her med den grønne hælkap. Jeg havde den på i sidste weekend (se mit outfit her) og er allerede blevet ret glad for den. Rezet har lige fået den hjem i den nedenstående version som jeg er helt forelsket i. Synes det sort/hvide mønster på hælkappen er så fint.

adidas-stan_smith_bold_w-ftwwht_ftwwht_cblack-1526672-v1-480100

Reklamelink: Adidas Originals Stan Smith Bold at Rezet Sneaker Store.

Hvad siger i til Stan Smith Bold?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oslo Runway: Photo diary