080217: Oslo

Valentines dreamy outfit

valentines5

Reklamelinks: Wood Wood Romantic hoodie, Mads Nørgaard GRL PWR coat, Céline sunglasses, Topshop jeans, Louis Vuitton necklace & Filling Pieces sneakers.

I dag er det 14. Februar, hvilket betyder 1) at det er tirsdag 2) der er 8 dage til min fødselsdag og 3) det er VALENTINES DAY! Da jeg mødte min kæreste for 10 år siden (!) var jeg hurtig til at proklamere at jeg i hvert fald ikke var interesseret i Valentines Day, sådan noget værre lort. Hvad gør man ikke for at virke sofistikeret… Ikke meget senere måtte jeg æde mine ord, for jeg er håbløst romantisk og på trods af at det mest af alt er en amerikansk og kommerciel højtid, så kan jeg altid finde lidt optur i at bruge tid med min mand. Jeg var derfor også slemt skuffet da han ikke havde planlagt noget på vores første Valentines Day – intet. Men jeg havde jo godt nok også stået meget fast på at det IKKE var i min interesse. Lol.

I dag har jeg til gengæld planlagt den helt dyre aften med middag og en film. Klassisk, ik? Nå ja og ovenstående gad jeg godt at have på.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080217: Oslo