160217: Copenhagen

Crossfit Copenhagen: Vind et medlemskab

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Crossfit Copenhagen

Jeg er startet til en ny form for træning – har lyst til at skrive sport, ligesom i folkeren når man startede til svømning, fodbold eller sådan noget. I denne omgang har jeg skiftet min sædvanelige styrketræning, cardio og yoga, ud med amraps, wods og alle mulige andre forkortelser for hård træning som hører ind under Crossfit. Jeg besluttede mig for at træne Crossfit 2 gange om ugen i 4 uger og jeg er pt halvvejs. Jeg træner i Sentralen, som er det center der ligger på Vesterbro. Der er dog 19 centre i hele landet, så jeg overvejer at prøve fx Nørrebro eller Indreby ud til en af de næste træninger.

Mit kendskab til Crossfit har været begrænset og jeg vidste derfor slet ikke hvad jeg gik ind til. Jeg kender i forvejen til styrketræning, vægtløftning og cardio og så en masse udstrækning fra yoga og pilates, men selve formatet var helt nyt. Af samme grund startede jeg med en introtime med Lau (som jeg fik lokket med) med en god introduktion til wods (workout of the day) og de øvelser de bygger på. De efterfølgende timer har været ret forskellige og indholdt alt fra vægtløftning, de der ringe i loftet, sjipning og mere simple øvelser som sit ups og pull ups. En ting er sikkert, det er hjernedødt hårdt –  men fordi du i wods ofte selv styrer dit tempo og intensitet er det let at justere til forskellige niveauer, alt efter hvor meget vægt du kan have på din vægtstang eller fx løfte i overhead lunges. Jeg er helt ny til pull ups og bruger derfor en elastik til hjælp indtil jeg kan lave dem selv. Jeg elsker virkelig en træning hvor man er helt smadret efter og man kan mærke at hele kroppen er blevet brugt.

Halvvejs igennem er jeg ret begejstret for Crossfit og glæder mig til de næste par uger, hvor jeg forhåbenligt føler mig lidt mere sikker i de forskellige øvelser. Og så er jeg ret spændt på om jeg efter 4 uger, bliver lidt stærkere i armene, det er nemlig min forhåbning, da jeg pt. opererer med nogle kedelige fugleklatter af et sæt arme (på trods af at jeg normalt træner ret meget, hmmm). Let’s see 😉 Jeg filmer hele mit forløb, så om et par uger er der bare Crossfit video.

Det bedste af det hele er at i lige nu kan vinde et medlemskab til Crossfit, hvis mit indlæg har givet jer mod på at prøve det af. Hvem ved, måske ser i mig med rystende ben og arme der knapt kan holde min iPhone 7+ (den er også ret tung) i centeret. Haha.

For at deltage i konkurrencen, skal i tilmelde jer her og så får vinderne direkte besked.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160217: Copenhagen