Crossfit Copenhagen: Vind et medlemskab

Weekend mode

weekendmode

Billeder fra min tumblr A Shoe A Day Keeps The Doctor Away

Indlægget indeholder reklamelinks

Weekend update fra Fredesblog 👋🏼

I mit hovede, skal min weekend bruges som i ser på ovenstående billeder – chill, læsning og vin. Undslipper nok ikke lidt rengøring og arbejde, men jeg skal gøre et forsøg. Hehe. Jeg lovede jo forresten også at annoncere en vinder af Ellos konkurrencen, men den smuttede igår, så den kommer her. Vinderen er Rikke Valsgaard Lassen, som by the way også har et helt genialt ønske fra Ellos – denne her. Elsker det!

Håber i får en dejlig lørdag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crossfit Copenhagen: Vind et medlemskab