170217: Copenhagen

Sunday sneaker tip: Unlimited CPH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA97airmaximg_1189  img_1209_aks9805

Photo credit: Unlimited CPH & Adam Katz Sinding

I er flere der har kommenteret på min Air Max 97 Valentines og guld sneakers, så jeg tænkte at jeg ville dele et lille tip med jer.

Air Max 97 har 20 års jubilæum og modellen er blevet vanvittig populær igen. I kan læse mit monday kicks indlæg om Air Max 97 Silver Bullet her og Valentines her. I November sidste år var jeg til Sneaker Banquet på Remisen i København, egentlig var planen at sælge ud af min egen (lidt for store) samling, men det gik ikke så godt. Til gengæld spottede jeg med det samme en bod der havde et kæmpe udvalg af Air Max 97 og særligt havde de Valentines i min størrelse. Noget der nærmest aldrig sker. Jeg købte dem og kom i snak med drengene bag Unlimited CPH, en webshop der fokuserer primært på Air Max 97, Yeezy og New Balance 990. Unlimted CPH har er ret fint udvalg af både modeller og størrelser og så er begge de par jeg har fra dem, i perfekt stand, hvilket desværre ikke altid er sikkert når man køber ‘gamle’ eller brugte sneakers, og så er priserne, især på 97’ere virkelig fair. Jeg har været så glad for begge mine 97’ere der fra og har virkelig brugt dem meget, så ville blot tippe jer om Unlimited CPH hvis i er lige så klar på 97’ere som mig. De næste jeg skal have er klart de her ☀️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170217: Copenhagen