Sunday sneaker tip: Unlimited CPH

Office Coffee Hero

nescafepause

Indlægget er sponsoreret af Nescafé

Kender I det når januar og februar bare flyder sammen i gråhed, sjat, regn, lange dage foran computeren og den der ’tilbage fra ferie’ blues og især den der ‘min kollega er lige kommet hjem helt tanned fra ferie’ blues? (jeg var én af dem, da jeg kom hjem fra Mexico, undskyld). Sådan har jeg haft det lidt i den seneste halvanden måned – med korte afbræk – fx. den her dag.

Forleden kunne jeg benytte mit virke som blogger, til at forkæle mine kollegaer på mit arbejde i Rezet Sneaker Store. Jeg skrev på vores facebook gruppe, en sen og kedelig aften, at næste dag 8.30 ville der være bloggerwienerbrød og kaffe, til dem der havde lyst. Nu har jeg nogle ret nice kollegaer, som godt kan lide både kaffe og wienerbrød, så der var et pænt fremmøde og således startede vi dagen med en såkaldt gylden kaffepause. Selvom vi slet ikke var begyndt at arbejde, var det alligevel ret nice med en pause fra vinter, computer og kolde, våde cykelture.

Anledningen var Nescafés nye Gold Black som er en ny variant, der er lavet på baggrund af de danske forbrugeres kaffepræferencer. Det gav anledning til en meget sjov snak om kaffe – man har jo virkelig sine præferencer og rutiner i hvad man drikker. Jeg drikker fx. næsten altid sort kaffe, gerne espresso eller filterkaffe og altid inden jeg tager på arbejde (kan næsten ikke fungere uden). Nogle drikker slet ikke kaffe før de kommer på kontoret, andre køber hos vores kaffemand, måske en latte eller noget lignende og andre tager bare dét der er. Men faktisk viste det sig, at vi var flere der har en forkærlighed for gode gamle Nescafé Gold. Jeg synes det smager lidt nøddeagtigt og kan virkelig godt lide den sort. Nescafé Gold Black har en lidt kraftigere smag end den traditionelle og er lidt mørkere. Det er ret perfekt for mig, da jeg altid drikker den sort og derfor godt kan lide at den smager af noget – mine kollegaer var også ret positive… Ellers var det wienerbrødet 💁🏼

Anyways, det var en virkelig hyggelig måde at starte dagen på og virkelig skønt at forkæle mine kollegaer på en helt almindelig arbejdsdag. Det må jeg nok hellere gøre noget mere – tror det bliver på onsdag hvor jeg har fødselsdag… #kage

Nå men I kan selvfølgelig også vinde en gylden kaffepause til jeres kollegaer eller venner. I skal bare deltage i konkurrencen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday sneaker tip: Unlimited CPH