Office Coffee Hero

210217: Copenhagen

grlpwr5 grlpwr4 grlpwr3 grlpwr2 grlpwr1

Photo credit: Kenneth Nguyen
Reklamelinks: Mads Nørgaard GRL PWR coat, Uniqlo hoodie, Acne Studios jeans & Adidas Originals Samba sneakers available at Rezet Sneaker Store.

Igår mødtes jeg med min ven Kenneth ved The Union Kitchens nye lille biks, Annex. Kenneth tog lidt billede af min GRL PWR jakke og mit kæmpe bong hår som for tiden har det endnu vildere end normalt. Så snakkede vi lidt om at jeg har fødselsdag i morgen og føler mig lidt gammel og så drak jeg en kop kaffe på cykelturen tilbage til mit kontor imens solen skinnede. Det var ret nice.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Office Coffee Hero