Birthday wishes

Remember to take your vitamins

takedaily

Indlægget er sponsoreret af Takedaily

Den seneste måned har jeg testet et nyt koncept, der for mig, forsimpler en væsentlig del af min hverdag – vitaminpiller.

Jeg har taget kosttilskud on and off de sidste par år – multi-vitamin, D-vitamin, lidt fiskeolie og hvad ved jeg. Sådan lidt famlende ud i det blå – hvad jeg selv troede jeg havde brug for. Da jeg fik en henvendelse om jeg ville teste Take Daily var min umiddelbare tanke at det er præcis en løsning jeg har brug for, for at få mine daglige vitamins.

Take Daily fungerer på den måde at du går ind og tager en ‘test’ hvor du plotter info ind om dig selv og dine vaner. Ud fra dine svar sammensætter Take Daily, din daglige vitamin pakke. Ret smart ikke? Jeg fik en oversigt over de kosttilskud som jeg blev anbefalet, med info om indhold, mængder af de forskellige ingredienser osv.

Det smarte her er så at Take Daily fungerer som en abonnementsordning hvor du hver måned modtager en pakke med vitaminpiller – og når de er spist (til morgenmaden selvfølgelig) – så kommer der en ny pæn, mintfarvet pakke. Jeg er så meget typen der dels glemmer at tage dem og når jeg har tømt et glas, så kan der gå måneder før jeg får købt nye. Kender i det? Jeg har det på samme måde med kulsyre til Sodastream og opfyldning af mit rejsekort – det sker bare a.l.d.r.i.g… Så jeg har det pænt lux over at de kommer med posten.

…Jeg havde ikke opdaget den fine detalje før forleden, men bag på folien står der små søde beskeder (tjek det her). Ret cute.

Sammen med Take Daily har jeg en voucher der giver jer 50% på jeres første månedspakke, hvis i kunne tænke jer at prøve det? Brug koden Fredesblog50 (gælder fra i dag og til d. 26. Februar).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes