Remember to take your vitamins

220217: Copenhagen

zalando_600

zalandozalando2   zalando4

Indlægget er sponsoreret af Zalando og indeholder reklamelinks

Wood Wood Romantic hoodie, Topshop tassel jeans, Gardenia Copenhagen by Marie Jedig heels, Loeffler Randall clutch & Sabrina Dehoff earrings.

Som i måske så på instagram og story tidligere på ugen, så var det her altså mit fødselsdags outfit i onsdags. I skal nok høre mere om min fødselsdag (og gaver) på et andet tidspunkt, for den var helt perfekt, men for nu skal det handle om mit outfit. I samarbejde med Zalando har jeg nemlig stylet et outfit, med udgangspunkt i deres forårskampagne #REMIXfashion (pænt frontet af A$ap Rocky) som opfordrer til at mixe og matche på tværs af stil og pris. Da jeg skulle finde mit remix outfit kiggede jeg Zalandos (gigantiske) varekatalog igennem og jeg kunne have fundet 1500 outfits. Jeg mener, bare Topshop udvalget er hjernedødt. Men jeg prøvede virkelig også at finde nogle af de brands jeg normalt ikke bruger så meget, eller kender særligt godt. Et godt eksempel er Wood Wood som jeg aldrig rigtig selv holder øje med, på trods af at de har en helt masse ret fine ting, både mere basic og lidt mere fashion – fx. denne her pink jakke, så sej! Jeg fandt også clutchen her fra Loeffler Randall, som jeg har stødt på hos Leandra Medine, men aldrig har tjekket yderligere ud. Nu er jeg selvfølgelig besat af det pompom besatte tasker og denne her med kvaster. Så god jo. Mit outfit er både mikset på tværs af high street som Topshop bukserne og high end som øreringene fra Sabrina Dehoff og så hoodien fra Wood Wood og skoene fra Gardenia Copenhagen som lægger sådan ind i mellem. Men jeg har også prøvet at tage udgangspunkt i de jeg elsker at gå med – jeans og sweatshirt og så kombinerede det med store guld øreringe, en clutch og hæle, i stedet for små øreringe, mobilen i lommen og sneakers, som jeg plejer. Hvad synes i om det? Og blander i ofte brands og stil eller kører i mere én ting af gangen?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remember to take your vitamins