220217: Copenhagen

The Oscars 2017: Live i Empire Bio

meryl-20

På søndag (ej det er jo rent faktisk mandag) løber en af de største events af stablen når der bliver uddelt guldstatuetter i Hollywood. It’s Oscar Night! Jeg har fået den fornemme opgave, sammen med Sidsel, at kommentere den røde løber, live i Empire Bio hvor Politikens Poptillæg holder Oscar Special med Lucia Odoom. Vi glæder os død meget og jeg har sat weekenden af til at researche på de bedste moments på den røde løber. Jeg er kæmpe fan af Jlaw (særligt da hun snublede) og så genfandt jeg også et par Cher outfits, som er legendariske. Nå ja og kan i huske Halle Berrys kjole fra 2002 hvor hun som den første sorte kvinde nogensinde, vandt en Oscar for bedste kvindelige hoverolle i Monster’s Ball. Jeg kan tydeligt huske den og talen. Og så er der jo også Jolie’s famøse ben der nærmest stjal al opmærksomheden for den ellers ret vilde kjole… Nå men alt det skal vi tale om søndag aften – og i kan komme med. Se mere om eventet og køb billetter her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

220217: Copenhagen