240217: Copenhagen

260217: Copenhagen

oscars2 oscars3 oscars4

Reklamelinks: Asos dress (similar version here), Gardenia Copenhagen heels & Sabrina Dehoff earrings from Zalando.

I går var jeg som sagt til Oscar Night, og da mig og Sidsel skulle sidde på scenen og kommentere, havde jeg en undskyldning for at have kjole og fine sko på. Det er egentlig sjældent jeg har en mulighed for at tage rigtig fint tøj på og det er endnu mere sjældent at jeg rent faktisk gør det. Men jeg synes sgu det er ret fedt, omend jeg endte med at sidde og små sove i biografens mørke i galla kjole, i søndags. Haha. Jeg tænker kjolen kunne være et ret godt bud til et formelt forårsbryllup. Som i kan se, endte mig og Sids i snack afdelingen, med kaffe, for at få et skud energi til et par timers Oscars mere.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

240217: Copenhagen