020317: Copenhagen

Fredesblog 8 years

frede

Foto: Kenneth Nguyen

I torsdags gik det op for mig at det er 8 år siden jeg startede Fredesblog. 8 år! Hvad sker der?

Altså for det første så kan jeg slet ikke forstå at jeg har lavet noget som helst i 8 år, altså jeg er jo bare i starten af tyverne (not) og har lavet det her on the side. For det andet så kan jeg slet ikke forstå hvad bloggen, Fredesblog.dk har ført med sig.

Jeg startede bloggen i foråret 2009 da jeg havde et ret kedeligt 9-17 job og jeg kedede mig bravt. Det var første gang jeg ikke havde noget jeg skulle (ud over arbejde), altså en ting jeg gik til, gik op i eller lignende. Så jeg startede bloggen for at få mit eget sted til at komme ud med alle mine tanker og meninger om mode. Og det er jeg glad for at jeg gjorde.

Det har givet mig det her venskab <3 og mulighed for at skrive en bog, designe tøj, sko, tasker og smykker. Uendeligt mange rejser, fx denne her, denne her, denne her og denne her. En helt masse gode bekendtskaber og oplevelser.

Jeg tog et lille tilbageblik på de ting jeg har lavet gennem tiden – det er både skønt og hæsligt at læse gamle interviews og se billeder, haha. Men kig med og få griner.

I 2011 lavede jeg et interview med Trine fra Blogland her.

I 2012 lancerede jeg BISOU sammen med Tikkie og en række seje bloggere og vi holdt en virkelig god fest, med gratis vodka. haha.

I 2013 lavede de mest babede fotos til dato (altså efter Fredesblog standard) med Hoss Intropia her.

I 2014 snakkede jeg sneakers med Costume her og kommenterede Grand Prix på DR.dk her.

I 2015 shoppede jeg julefrokost kjole med Fashion Post her og snakkede om SMART med Sidsel i Politiken her.

I 2016 stylede jeg sneakers med Sidsel her og fortalte om mine træningsvaner til Elle.dk her. Mig og min storesøster fortalte også om vores søskende forhold på Trines blog her.

TAK for at i læser med og skriver kommentarer og mails, like og deler. Det er jo jer der gør det muligt, for mig at lave det her <3 Bliv ved, så lover jeg at gøre det samme.

XX Frede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020317: Copenhagen