Fredesblog 8 years

Sneaker wishes #1

sneakerwishes1

Reklamelinks: Nike Air Force Upstep pink// Adidas Originals Stan Smith BOOST silver//Adidas Originals Stan Smith CF dots// Adidas Originals Climacool 1 pink.

Det vælter ind med nye sneakers hos Rezet i disse dage og jeg må indrømme at jeg er svært fristet. Jeg har lige samlet de fire ovenstående skønheder som jeg alvorligt overvejer at byde velkommen til samlingen. Den chunky Air Force upstep ligner simpelthen et stykke slik og jeg tror den ville være så god med bare (brune) ankler og afklippede jeans. Den spejlblanke Stan Smith har den populære BOOST sål som gør den virkelig komfortabel. Jeg har et gammelt streetstyle billede i hovede af en (fyr) med en klassisk beige frakke, sorte ankelkorte jeans og sølvsneakers, som jeg tænker kunne re-enactes med de her. Kender i det når man har sådan en reference på hjernen? De hvide Stan Smith med prikkerne er alt for fine – jeg så en dame købe dem i Rezet butikken i Jorcks Passage og kunne ikke holde mig tilbage fra at komplimentere hende for valget. Haha. Hun har troet jeg var vanvittig. Men jeg er virkelig en sucker for prikker… De rosa Climacool er bare et pragteksempel på når colorway og model går op i en højere enhed. Den ‘cirkelspark’ model er ofte i sort/sort eller andre lidt mere drengede versioner, men den fungerer så godt i pastel.

Nå det var en lille sneaker rant, her på en søndag. Tænker at jeg vil være lidt bedre til at dele de sneakers jeg går og overvejer – det kunne jo være i gik og overvejede de samme?!

Hvad er på jeres ‘must buy’ liste pt?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredesblog 8 years