Women's day 2017

Monday kicks #24 Puma Basket Hearts

mondaykicks24_1 mondaykicks24_2

Reklamelinks: Mads Nørgaard coat, H&M jeans & Puma Basket Heart Sneakers from Rezet Sneaker Store.

Så er jeg tilbage på mandagspinden med Monday Kicks. I denne uge er jeg lidt forelsket i Pumas nye take på deres klassiske Basket model. Mange kender måske Puma Suede som er denne her model. Basket modellen er lidt bredere og mere chunky end Suede og i Heart udgaven har den de brede ‘fat laces’ i en endnu mere tyk version. Der kommer også brede silkebånd med, som man kan bruge istedet for.

Puma har i mine øjne stået lidt stille de sidste par sæsoner, ud over deres samarbejde med Rihanna, hvor det har været hit eller miss – Creeperen kan jeg sagtens forstå, men Fierce modellen var jeg slet ikke klar på – hvad med jer? Med Basket Heart synes jeg for det første at der bliver sat fokus på en anden model end Suede, hvilket er meget fedt, som lidt afveksling (på trods af at de er meget ens) og så er det et ret modig move at udskifte snørrebåndene med så brede snørre. Det gør dem virkelig anderledes.

De to farver på billedet er sort og hvid lak, men i løbet af forår og sommer kommer der endnu flere farver. Puma Basket Heart koster 800 kr. og kan købes her.

Husk at i kan finde mine tidligere MONDAY KICKS her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Women's day 2017