080310: Copenhagen

100317: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Mads Nørgaard jacket, 2nd hand tee, &Other Stories tuxedo pants, Nike Air Max 97 sneakers from Unlimited CPH & Céline sunglasses.

Som jeg skrev i torsdags, så kan jeg endelig mærke at foråret er på vej. Fredag havde jeg solbriller på hele dagen og hele byen var helt forårsfrisk. Jeg havde mit første møde nede ved Amalienborg og det var sindsygt lækkert at cykle gennem byen i høj solskin. Min weekend er indtil videre gået med bowling (i kunne se bevis på hvor dårlig jeg er, på min story – men de er gudskelov væk nu), drinks her, weekend hæng med hende her og hende her og så en masse ture i solen, med min hund Winston. Nu sidder jeg og arbejder lidt, blandt andet på det her, inden jeg skal fejre min venindes datter – jeg forudser en eftermiddag med lagkage og søde babyer 💞

1 kommentar

  • Astrid

    Hej smukke Frede
    Hvilken str. har du din jakke i?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080310: Copenhagen