Weekend thoughts

SMART – oplæg på Ørestad Bibliotek

smarttalk

På næste torsdag skal jeg sammen med min bedre halvdel, Sidsel, holde et oplæg på Ørestad Bibliotek. Vi kommer til at fortælle om vores bog SMART, tale om personlig stil og det at være blogger. Vi har begge startet en karriere i modebranchen, men sideløbende har vi også skabt noget ‘andet’ med vores personlige profiler, på vores blogs og instagram. Sidste år udtalte jeg mig til en artikel i branchebladet Dansk Mode og Textil, omkring netop at kommercialisere sit brand. Hvordan laver du dit brand, univers og profil, til en fysisk ting, som kan købes? Det har affødt lidt tanker, som vi også kommer til at dele.

Hvis i har nogle ønsker til noget andet – inden for mode, stil osv. som i godt kunne tænke jer at høre vores tanker om, så meld endelig ind. Jeg får ofte emails om arbejde i modebranchen, hvordan det er at være blogger og jeg ved at i sidder og overvejer de her ting omkring personlig stil, lige så meget som jeg selv gør – så jeg vil sindsygt gerne høre hvad i tænker.

Og der udover, er Sidsel og jeg, jo en fornøjelse at tilbringe en torsdag aften i selskab med – så det er forhåbentligt en no-brainer 💁🏼

Det koster 30 kr. at købe billetter til oplægget, og det kan gøres lige her. I kan tilmelde jer facebook eventet her.

Jeg håber rigtig meget at i har lyst til at komme! Det bliver total nice!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend thoughts