SMART - oplæg på Ørestad Bibliotek

Pancakes and museum

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beklager stilheden her på bloggen, men jeg har haft tekniske udfordringer hele ugen. Men nu kan jeg blogge igen – så her kommer et indlæg fra min weekend i sidste uge.

Lørdag formiddag mødtes jeg med Sidsel og Hanna til pandekager på Kalaset. Hanna havde plantet ideen om at mødes til pandekager og jeg var (selvfølgelig) klar på det, med det samme (hvornår har jeg ikke lyst til pandekager?), men hvor? Mine kriterier er at de skal være amerikanske pandekager, store og fluffy – men ikke tørre. Så vigtigt! Og så skal der nice ting oven på. Sirup, frugt, bacon eller sådan noget. Men hvor får man det i København? Både Hanna, Sidsel og jeg kunne kun komme i tanke om Kalaset, hvor vi også endte. Det var virkelig lækkert – men er det, det eneste sted at spise pandekager i København? Kender i andre steder?

Jeg fik pandekager med hindbær og valnødder (!) og de var så hjerne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sidselogfredecykel

Efter en killer morgenmad cyklede vi til Ny Carlsberg Glyptotek, som vi alle holder virkelig meget af at komme på. Men igen, et fantastisk smukt museum med marmor og palmer over det hele – selvfølgelig er det bloggernes yndlingssted. Haha. Vi kiggede primært på statuerne i underetagen og så drak vi kaffe på cafeen. Der var ca. 30 grader varmt på Glyptoteket og kombineret med palmer og kaffepausen, føltes det fuldstændig som en ferie. Bare et lille tip hvis du ikke skal til Nice any time soon, så kan et par timer på Glyptoteket stille den værste trang. De skulle faktisk også servere en ganske fremragende kage. Det må jeg prøve næste gang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sidseloghanna  reenactskulptur

sidselogfrede  greens

hannaogfrede  barcelona

2 kommentarer

 • Per

  Flot billede af bordet ovenfra.
  Hvilket kamera er det taget med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hejsa. Tak for en inspirerende blog! Jeg vil høre, hvor dit iphone cover på billedet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART - oplæg på Ørestad Bibliotek