110317: Copenhagen

Monday kicks #25

vapormax

På søndag er det den årlige sneaker Holiday – Air Max Day. Hvert år fejrer Nike den velkendte Air Max teknologi som er de luftpuder du kan se i de fleste såler på Nike sneakers. Faktisk har de døbt hele Marts til at være Air Max Month, som er fyldt med masser af releases og events. I år er der ekstra fokus på Amsterdam og min blogger veninde og sneaker lover in crime – Sanne fra Girl on kicks, dækker det hele på hendes blog, som i denne måned faktisk er omdøbt til Girl on Air. Du kan endda vinde præmier som de her dørmåtter! Sidste år startede Nike også den populære Vote Back afstemning, hvor det var muligt at stemme din yndlings Nike release tilbage i produktion. Det resulterede i at den populære Atmos Elephant Air Max 1, re-releasede i år. Her i 2017, ser Nike fremad og du kan derfor stemme på 12 helt vanvittige Air designs, i Revolution Air konkurrencen, lige her. Nå men for at komme til sagen i ugens #mondaykicks så er det altså ovenstående VaporMax som rent faktisk releaser d. 26. Marts på Air Max Day 2017. Overdelen er i fuldt Flyknit og sålen er fuld Air – luftpuder der ligner sæbebobler. Det er den hvide/grå der releaser på søndag, men VaporMaxen kommer også som et design collab med Comme Des Garcons, som har været yderst hypet – og sikkert bliver umuligt at få fat på.

Hvad siger i til VaporMax? Den er ret vild ikke?

Læs alle #mondaykicks her

1 kommentar

  • Maja

    Hey, hvordan er størrelsen på vapormax ? Er det ligesom med air max 97 hvor man helst går en str. op ? Eller er den true to size ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110317: Copenhagen