220317: Copenhagen

Fredesblog on the move med Suzuki Ignis

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANNONCE: Indlægget er udgivet i samarbejde med og betalt af Suzuki.

Hvis i fulgte med på min instastory i sidste weekend så kunne i se at jeg kørte rundt i et drøn af et guldlyn. Grunden var at jeg skulle teste Suzukis nyeste ‘mini’ SUV, Suzuki Ignis. Jeg ved egentlig ikke om i ved det, for jeg har ikke skrevet så meget om det, men jeg ELSKER at køre bil. Desværre sker det ikke så tit fordi jeg bor inde i byen, så det er ikke så tit jeg skal bruge en bil og så fordi jeg ikke har en. Jeg var derfor svært begejstret for at skulle teste denne af og især fordi at det er en (lille) men dog rummelig SUV og jeg stod netop og skulle flytte en hel del kasser og poser med tøj i anledningen af min forestående flytning. Heldigvis klarede guldlynet jobbet med bravour. Sæderne kan lægges ned og det frigør altså plads til 15 sække med tøj og 4 sække med (8-10) skokasser i to omgange 👏🏼.

Jeg hentede guldlynet hos en autoforhandler i Kastrup og da Henrik viste mig ud til bilen med et stort smil, var det klart at jeg skulle køre det lille guldlyn der stod på parkeringspladsen. Han præsenterede den rigtig godt men jeg kunne ikke dy mig for at spørge om han havde sørget for den guldfarvede bil fordi jeg var blogger – det svarede han ikke på, han grinede bare. Haha. Og som jeg fortæller i videoen, så har denne guldbil stort set samme effekt som en nyklippet puddelhund – kæmpe smil, hele vejen rundt, hvor end jeg kørte.

Nu skrev jeg jo at det er verdens første mini SUV og jeg må indrømme at jeg lige måtte google hvad der egentlig betegner en SUV. Det er som oftest en firhjulstrækker, er lidt højere end normale biler og så er den ret rummelig. Det fede ved mini SUV’en her er så at den er en drøm at parkere – især når man lige skal i magasin lørdag hvor der er absolut flest mennesker i byen 💁🏼. Meget typisk mig. Hvis jeg selv skulle vælge så ville jeg nok gå for den sorte version, men det var et ret festligt weekend ride, med en guld bil 🏆.

Nu er jeg ikke sådan helt vildt erfaren inden for biler, da jeg som sagt ikke har haft min egen (endnu!) men jeg syntes faktisk det er en ret fin bybil, den både er rummelig og lille, hvilket klart ville være mine kriterier for en bil der for det meste skal være parkeret på Vesterbro eller indre by. Derudover kan jeg godt lide at Suzuki Ignis ikke er sådan en lille ‘damebil’ som mange så frygteligt diskriminerende kalder mindre biler. Tror det er fordi den er lidt højere og lidt mere robust, og det kan jeg virkelig godt lide.

Og ja jeg kan ikke lade være med at synge med og lave rytmefingrer når jeg kører og mit bonghår i sidste klip er et ægte indblik i hvordan jeg for det meste ser ud om søndagen…

Hvis i vil vide mere om det gyldne lyn kan i følge dette link til forhandler service eller i kan bokke en køretur hos jeres nærmeste Suzuki forhandler, da bilen har såkaldt præmiere i den kommende weekend.

guld

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

220317: Copenhagen