5 ting i sikkert ikke vidste om mig

270317: Copenhagen

vapormax vapormax2 vapormax3 vapormax4 vapormax5

Reklamelinks: Coat from Mads Nørgaard, Jeans from H&M & Nike Air VaporMax sneakers.

I går var det mandag, og jeg havde det virkelig mandagsagtigt. Jeg drak meget kaffe, blev ved at være træt, havde nogle mandagsagtige email korrespondancer og frokosten var endda kedelig. Først på eftermiddagen landede der dog en pakke på mit bord, let som en fjer og på størrelse med en skokasse (altid et godt tegn!). Da jeg åbnede den, forsvandt al min mandags muggenhed og mit humør steg et par grader ved synet af Nikes seneste spin på deres Air Max teknologi – VaporMax (læs mit Monday kicks indlæg om dem her). Lidt materielle goder, kan sagtens hjælpe på en mandag. Jeg testede dem af i går aftes på Østerbros gader, og de er overraskende gode at have på. Jeg prøvede en prototype for et par uger siden som ikke sad så godt, men de her er lige i skabet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting i sikkert ikke vidste om mig