270317: Copenhagen

Things Lately in march

De sidste par uger er fløjet afsted og jeg har knapt kunne følge med. Lige nu sidder jeg i min seng, i et tomt soveværelse, for hele min lejlighed er pakket ned og i morgen rykker jeg teltpælene op og forlader Vesterbro til fordel for Indre by. Jeg har længe haft en trang til forandring og brug for et change of scenery efter 8 år i min lille men dejlige lejlighed på Skydebanen, midt på Vesterbro. Lige nu har jeg dog 0% lyst til at flytte og de sidste par dage har jeg haft det sådan ‘farvel kiosk, farvel kaffebar, farvel grønne dør, farvel underlige hjørne’ og været helt sentimental. Jeg troede jeg ville have lettere ved at rykke videre, da jeg altid er på farten og har mange bolde i luften – men måske er det omvendt, og fordi der altid er fart på, har jeg måske endnu mere behov for en base jeg kender og føler mig tryg ved? I don’t know. Heldigvis har jeg mit hold – min kæreste og Winston. Med dem er jeg altid hjemme.  Nå men ud over denne lange intro, så ville jeg lave et kort recap på den seneste tid, hvor jeg har:

Processed with VSCO with hb1 preset

Drukket morgenkaffe med Sidsel i min nye tee med Sade <3

Processed with VSCO with hb1 preset

Været kreativ på mit arbejde og lavet et pink moodboard i anledningen af denne nye EQT sneaker fra Adidas.

Processed with VSCO with hb1 preset

Været i Fields med min veninde Michelle og drukket center kaffe – Frapuccino <3

fil_001 fil_002

Holdt oplæg med Sidsel på Ørestad Bibiotek. Forberedte mig på Sonny med en Matcha og havde den smukkeste vue i metroen. Tak til alle jer der kom og tak for de søde kommentarer efter!

fil_005

Jeg har kigget gamle ting igennem og fundet et billede af mig med mit marsvin Fister! Hahaha.

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg har taget billeder af de nye sneakers i Rezet og forelsket mig i de her.

Processed with VSCO with hb1 preset

Så har jeg også prøvet Crossfit CPHs nyeste center – Jo:ga som er teknisk flow yoga (læs mere her). I kan vinde et medlemskab til Jo:ga lige her!

2 kommentarer

  • Johanne

    Hej
    Kunne vildt godt tænke mig at vide, hvor dine seje trådreoler, som du lavede en MyStory af på Instagram den anden dag, er fra. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige aftalt med mig selv, at jeg ikke må købe nye sneakers den næste måned, men kæft, hvor er de dog fine😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270317: Copenhagen