Bye bye to go coffee

Me & the Met: Midseason sale ss17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Me & the Met og indeholder reklamelinks.

Hoodie from Mads Nørgaard, Shorts from Kokoon at Me & the Met and swimsuit from Ganni at Me & the Met.

Godmorgen! Jeg skal lige vende mig til at vågne op i den anden ende af byen, men når lyset strømmer ind af vinduerne og min hund er klar på morgentur, føles det ikke så fremmed. Nu skal jeg bare lige lave mig en kop kaffe til morgenturen.

I dag starter Me & the Met deres midseason sale og det er det jeg vil tippe jer om. I kender måske Me & the Met i forvejen? Jeg har skrevet lidt om konceptet her og her, men det smarte er altså (udover det fristende udvalg af pænt pænt tøj) at de leverer lige til døren, når det passer dig. Fx efter arbejde, inden en fest eller en eftermiddag hvor du kun gider åbne døren og netop ikke gå på shopping (det lyder dovent, men alle kender vel de dage?).

Men fra i dag og til 9. April kan du altså spare 25% på alt (ps. undtagen zadig & voltaire, toga pulla, jerome dreyfuss og i forvejen nedsatte vare) og der er herre mange gode sager. Må jeg have lov at fremhæve ovenstående, som er mine valg – et par babybløde silke shorts fra yndlings Kokoon (vil eje ALT fra det mærke) og den småblomstrede badedragt fra Ganni (perfekt til sommer i Skagen og årets første dyp som jeg har planlagt i påsken). Har også luret på de her bukser fra Wood Wood og denne her kimono fra Designers Remix.

For at få 25% på jeres køb skal i bruge koden fredesblog25

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye bye to go coffee