040417: Copenhagen

Spend money, get money

bonusway2

Indlægget er sponsoreret af Bonusway og indeholder reklamelinks: Asos sunglasses, Topshop sweatshirt, Asos earrings, Carhartt WIP overalls, ATP atelier slippers, By Malene Birger clutch & Asos beachbag.

Modsat min bedre blogger halvdel, som HADER onlineshopping – så er det muligvis noget af det bedste jeg ved. Det er let, bekvemt og oftest kan du endda gøre et godt køb og spare lidt penge. Jeg blev i forbindelse med denne kampagne introduceret til bonusway, som er et slags ‘shoppingprogram’ hvor du optjener point (som er lige med cold cash, goddag penge sparet er penge tjent) når du shopper hos en lang række af de webshops som de samarbejder med. Jeg kiggede listen igennem og fandt nogle af de webshops jeg oftest tjekker og handler hos, fx. Zalando, Boozt, Asos og Ellos, men også rejse sites som fx Hotels.com, Booking.com og Expedia.com hvor jeg oftest booker hotel når jeg rejser (endnu en god grund til snart at bestille den rejse til Paris). Du kan optjene alt fra 1% til 22,5% af dit køb og det er så penge lige tilbage i foret. Jeg ved at Sille planlægger en karriere som professionel shopper, og jeg overvejer stærkt at joine hende 😉

bonusway3

Du kan tilmelde dig bonusway gratis her, og få en 40kr. bonus til at starte med (det er er kop kaffe, kan i huske vi snakkede om det, her?) og du kan læse mere om bonusway på deres facebookside her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

040417: Copenhagen