030417: Copenhagen

Stationary dreams

stationary

Phone cord, golden clips, clear paper press, ceramic pen cup, golden post it’s, ceramic bowl, gold pen, leather envelope & blue paper press

Jeg elsker (elsker, elsker, elsker) alt der nærmer sig notesbøger, post it’s, pæne kuglepenne, papir, kuverter og lignende kontorartikler. Det er virkelig min svaghed – det er ikke bare noget jeg siger, seriøst da jeg flyttede opdagede jeg hvor meget af mit indbo der rent faktisk er notesbøger… For det første så bruger jeg virkelig mange notesbøger, da jeg noterer alt vedrørende mit arbejde ned. Både i Rezet, med bloggen og de freelance opgaver jeg har. Jeg laver også to do lister dagen igennem, for at huske på de ting jeg skal nå. Der er heller intet mere tilfredsstillende at kunne strege ud og krydse af. Derudover synes jeg der findes så mange pæne kontorartikler, at jeg slet ikke kan styre mig (ahem notesbøger)…

Forleden så jeg at Sidsel skrev om &Other Stories nye kollektion af pæne kontorting og jeg blev fristet til at tjekke kollektionerne (der er flere, yes) ud. Der er en Stockholm og en Paris kollektion og de er begge fyldt med rigtig mange ting jeg virkelig godt kunne tænke mig, men jeg har dog prøvet at begrænse mig til at vise jer ovenstående. Jeg skal i &Other Stories i weekenden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

030417: Copenhagen