Spend money, get money

070417: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Mads Nørgaard GRL PWR hoodie, Adidas trackpants, Céline slippers.

Endelig er Mads Nørgaards GRL PWR hoodie kommet i sort – den perfekte tilføjelse til min pink, som jeg har været så glad for (den er forresten også tilbage på lager). I går holdt jeg afslappet fredag med mine nye adidas track pants som jeg fandt på adidas outlet i Taastrup. Det er en børnemodel, men de har lige præcis det fit jeg gik efter (når man nu ikke har råd til Balenciaga).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spend money, get money