Tradono Market 9. April 11-17

5 ting i ikke vidste om mig #2

grlpwr3

Foto: Kenneth Nguyen

I tog så vel i mod dette indlæg at jeg tænkte jeg ville komme med en opfølgning, der er mange flere random ting, i helt sikkert ikke vidste om mig.

 • Jeg kommer fra en søskendeflok på 5 og på trods af at der er 13 år mellem mig og min storesøster, er vi meget tætte. Der er lidt over to år mellem mig og min lillebror og henholdsvis 14 og 18 år mellem mig og min to yngre søstre. Jeg ser dem alle sammen så ofte jeg kan og ved seriøst ikke hvordan jeg skulle overleve uden søskende.
 • Jeg laver nærmest aldrig mad. Min kæreste står for den del her hjemme og hvis jeg er alene hjemme køber jeg take out (pizza) 90% af gangene.
 • Jeg har været i New York 11 gange og det er uden tvivl en af de byer jeg holder allermest af at besøge og som jeg kender bedst, næst efter København.
 • Jeg er ikke særligt kræsen (men har været det) og kan nærmest lide alt mad på nær; Rå tomater, rå løg, leverpostej og artiskokker. Min livret er tarteletter 🙂
 • Før jeg blev kaldt Frede, blev jeg kaldt Frixe af min familie og venner. Frixesblog…?

Håber i synes det var sjovt med endnu et indblik i hvem jeg er 🙂 Læs første del her.

Nu skal jeg på Tradono Market! Ses vi?

2 kommentarer

 • Ida

  Søskende og tarteletter er det bedste! Og ret søde kælenavn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville heller aaaldrig kunne leve uden mine søstre (: Jeg blogger sammen med min storesøster og vores lillesøster ses vi også med på ugentlig basis, og er netop hjemkommet i tirsdags efter en mini-tøsetur sammen. Det er bare helt usammenligneligt, det bånd man har dem, hvis man spørger mig (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tradono Market 9. April 11-17