120417: Copenhagen and a promo code for Rezet

April wishes

springwishes

Reklamelinks: Mads Nørgaard blouse, Celine sunglasses (Asos version here), Carhartt Wip dungarees, Truss maxi bag, chain link bracelet from Persuede store & Nike Loden sneakers from Rezet Sneaker Store.

Jeg har allerede gjort mig et par April køb (de her bukser og den smukkeste Lærke Andersen sweatshirt), men jeg drømmer altså stadig om et par overalls, eller dungarees, og helst disse fra Carhartt som jeg fandt på Zalando. Jeg vil bruge dem med en 101 bluse eller en anden longsleeve fra Mads Nørgaard. Jeg har også et godt øje til Nikes Loden model, som ligner en Rift, men uden ‘Rift’ mellem tæerne. Jeg er rigtig glad for mine Rift, men de er også meget specielle og lidt svære at style. Loden er fx lidt lettere at bruge med strømper i, haha. Solbrillerne har jeg vist herinde et par gange, men de er også virkelig højt på min ønskeliste – eller skulle jeg gå for Asos versionen?
Den store Truss taske er seneste tilføjelse til min samling af mexikanske flettasker og den er helt genial fordi der kan være ALT i. Og så er den pæn i de farvede striber. I er mange der spørger til mine Truss tasker og hvor de kan købes. Online kan i finde et stort udvalg hos Net a Porter, Barneys og Colette og fysisk kan i købe dem i Nué i København.

Vil vende tilbage til min påskeferie! Om lidt er der chips med dip og drinks på terassen, inden vi skal have lasagne. Jeg elsker helligdage!

Husk at i kan få 10% på jeres påskeordrer hos Rezet Store til og med d. 18. April hvis i bruger koden EASTER-TREAT ved check out 🐣

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120417: Copenhagen and a promo code for Rezet