120417: Copenhagen

First sign of summer is Birkenstock

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Birkenstock og indeholder reklamelinks.

Birkenstock Arizona sandals, Uniqlo hoodie & Hosbjerg golden pants.

De sidste to weekender har det endeligt føltes som rigtig forår og med Påsken, kommer sommeren altså lige så stille. Jeg havde et par dage i sommerhus i helligdagene og i mine pakkeplaner, indgik de nyeste venner i skosamlingen, mine Birkenstock. Jeg teasede lidt for dem på instastory i sidste uge, men i samarbejde med Birkenstock, vil jeg vise jer nogle af mine favoritter for denne sæson. Eller. Birkenstock er jo en habil klassiker i de varmere måneder, så på sin vis er det en en række længervarende favoritter vi snakker om her.

Jeg kan huske for år tilbage hvor Birkenstock var meget afslappet og primært forbeholdt min mor eller folk i sommerhus. Kan i huske det? Og så skete der det at Gisele Bundchen blev foreviget i Vogue i en sweater, pink trusser og Birkenstock sandaler, på en strand. På trods af at det er den mest ferieagtige sommerhusstemning du kan opdrive, så husker jeg det som om, at denne editorial satte gang i en Birkenstock hype, af dimensioner. Husker jeg korrekt? Siden da (og vi snakker nok 2012) har Birkenstock ligesom været på mode, hvis i forstår hvad jeg mener? Perfekt for en som mig, der foretrækker en mere afslappet stil. Og de har bare et eller andet laissez faire over sig, som en god hvid t-shirt, eller et par pæne jeans, der er ordenligt gået til, også har.

Dog er det først nu at jeg ægte har haft et par Birkenstock sandaler (havde et par for nogle år siden, men de passede ikke i størrelsen, så de røg videre) og jeg er faldet faretruende godt til, i dem. De er pæne til Missoni strømper, passer godt til guldbukser og så tror jeg det kommer til at se sommer-fabulous ud til de her shorts.

Nedenfor er 3 Birkenstock favoritter i modellen Arizona – den sorte i EVA er helt vildt let og sådan nærmest en badesandal, de hvide er Kate Moss klassikere og dem er jeg virkelig klar på (stik mig også de hvide jeans, tak) og de røde lak er ret skønne – de bliver helt kitsch at se på og ville være virkelig pæne til afklippede jeans.

birk2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120417: Copenhagen