160417: Copenhagen

I want track pants

trainingpants

Reklamelinks: Balenciaga pants, adidas pants, adidas Berlin pants, adidas button down pants, adidas Nova pants, adidas Tiro pants & Mads Nørgaard coach pants.

For et par uger siden, ændrede mit liv sig – det skete i Taastrup, nærmere bestemt i adidas outlet butikken. Jeg var på de kanter da jeg skulle på McDonalds og i Ikea (flyttelivet.. købte selvfølgelig kun dimse og pynteting…) og besluttede mig for at kigge forbi adidas butikken fordi de i ny og næ har nogle vanvittige ting fra collabs som er sat ned til ingen ting. Jeg fandt ikke noget usædvaneligt, men kiggede alligevel lidt rundt og endte med at prøve lidt track pants. SÅ skete der det mærkværdige at jeg fandt et par virkelig nice bukser. I børneafdelingen… Jeg syntes de mindede lidt om de der smarte Balenciaga bukser (som serr koster 4.000 kr eller sådan noget) så jeg købte dem med og tænkte at til 200 kr. så går det nok hvis de ikke er de bedste bukser i verden. Men det er de! Jeg har nærmest haft dem på lige siden og jeg synes jeg ser død smart ud i dem. Kender i de ting i jeres garderobe som i bare føler jer mega nice i? Det er de her bukser i min garderobe. Herregud altså, str. 12 år og til 200 kr, mere skulle der ikke til.

Nu er jeg så nået der til (det tog ikke lang tid) hvor jeg godt kunne tænke mig et par mere (i voksen str. tak) og måske endda med knapper i siden? Jeg har trawlet adidas webshoppen, Zalando og Mads Nørgaard som alle har nogle virkelig gode bud.

Jeg vil prøve at style dem med en lidt mere fin frakke, a la dem beige car coat på billedet eller med en hvid silkeskjorte, for at gøre dem endnu mindre sporty. Og om søndagen, med en hoodie og sneakers (ok også om mandagen) – det er da versatilt!

Er i klar på knitrende træningsbukser til hverdag?

 

1 kommentar

  • Haha ej hvor fedt!

    Jeg glæder mig til at se de outfits du får ud af dem, det lyder til at blive godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160417: Copenhagen