I want track pants

181604: Copenhagen

img_0563 img_0659img_0570 img_0628 img_0660

Reklamelinks: Gina Tricot bomber jacket (similar here), Lærke Andersen sweatshirt (available at Rezet Store), Nike Air Max 97 sneakers, Hope jeans (similar here) & Ace & Tate sunglasses.

Kan i huske jeg viste denne her sweatshirt på instagram forleden? Jeg købte den lige inden jeg tog på påskeferie og den kom selvfølgelig med på sommerhustur. Den er fra Lærke Andersen som jeg har skrevet om her. Det er et mærke som vi har i Rezet Store, og det er virkelig et af mine favoritmærker fordi Lærke forener den afslappede og sporty sneaker stil, med optur detaljer og virkelig lækre kvaliteter, der rammer sådan et punkt mellem træningstøj og almindeligt mennesketøj 🙂 Denne her sweatshirt har jeg kigget på siden jeg købte den ind sidste år og nu fik jeg endelig købt den. Jeg har allerede haft den på 3 gange og jeg forudser det bliver en favorit, ligesom min prikkede hoodie.

Kender i Lærke Andersen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want track pants