Loppeladies 30. April 2017

200417: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Lærke Andersen jacket from Rezet Sneaker Store, H&M jeans (similar here), Ace & Tate sunglasses & Adidas Originals NMD CS2 PK sneakers.

Som jeg nævnte forleden, så er Lærke Andersen en af mine favorit designere i Danmark lige nu og her er et af mine andre køb fra efterårskollektionen. Jeg købte den i Januar og har mest brugt den som kjole fordi det har været for koldt, men her til den tidlige sommer skal den i brug som rigtig jakke. Jeg synes den er ret anderledes og flot med de store proportioner og de frynsede kanter. Jeg synes det var et godt match med jeans, for et all denim look og så selvfølgelig mine nye prikkede NMD City Sock som jeg er svært glad for <3

Jeg havde det her outfit på tidligere på ugen da jeg var til min lillesøsters fødselsdag, som stod på bowling – seriøst jeg synes det er så sjovt at bowle, men jeg er håbløs til det. Altså virkelig dårlig. Hvis i fulgte med på min instastory, så har i nok fået et godt indtryk af niveauet…

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppeladies 30. April 2017