200417: Copenhagen

Monday kicks #26 Iniki Runner

iniki

Indlægget indeholder reklamelinks

Så er vi nået til den 26. udgave af #mondaykicks og denne gang skal det handle om en af de nyeste silhuetter fra adidas Originals, Iniki Runner. En silhuet der forener Originals retro rødder med adidas bedste opfindelse, BOOST sålen. Inspirationen til overdelen er hentet fra adidas løbesilhuetter i 70’erne, med mesh detaljer og den der vintage feel i både materiale og finish, og i dette tilfælde også i farverne. BOOST sålen gør den up to date og virkelig komfortabel. Da både overdelen og sålen er meget bløde, er det en virkelig behagelig sneaker, men der er heller ingen støtte i. Jeg synes de passer ret normalt i størrelsen.

Jeg nu er Iniki releaset i en lang række farver. Min favoritter er den lyserøde i ser på billedet, og så den lilla og den røde. Særligt den røde er helt spot on colorway der bare understreger retro referencerne.

Jeg har vist den lilla i et outfit her og den pink tænker jeg at bruge med afklippede jeans og fx sådan en her skjorte til sommer, eller til det her sæt med jakke og nederdel.

Shop Iniki hos Rezet Sneaker Store her

4 kommentarer

  • Laura

    Tracksuitet som der også er billede af, ved du hvor man kan få det henne? Er helt forelsket!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • emilie

    hej 🙂 jeg kan ikke finde de lyserøde på rezets hjemmeside, ved du om der er nogle de får/får igen eller om de er helt udsolgt? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200417: Copenhagen